Disseny web

Disseny web ADD+

DISSENY WEB I USABILITAT

A ADD+ som especialistes en el disseny de pàgines web. Realitzem tot el procés, passant per un estudi previ de les necesitats de la pàgina, un disseny de l’estructura inicial del site i dels continguts, l’arquitectura de la pàgina i el disseny web o restyling final de la pàgina web.

 

Utilitzem el concepte “Mobile First”, on prioritzem el disseny als dispositius mobils.

 

L’UX (User Esperience o Experiencia d’usuari) i la UI (User Interface o Disseny de la Interficie del Usuari) no només son conceptes de disseny, colors, facilitat d’acció… també representen la personalitat del producte, la marca i la confiança que pot generar al usuari.

DESENVOLUPAMENT WEB

Amb més de 15 anys d’experiència en desenvolupament web treballarem amb vosaltres per obtenir la millor solució digital.

 

La nostra metodologia és garantia de resultats. Complim amb els estàndars web de qualitat W3C.

 

Us ajudarem en l’assesorament tècnic i de marketing per explotar al màxim el vostre site.

Desenvolupament web a ADD+
programació web a mida a ADD+

PROGRAMACIÓ A MIDA

Estudiem les necessitats del vostre negoci i analitzem les opcions disponibles al mercat. Hi ha projectes que requereixen una aplicació a mida per satisfer tots els requeriments.

 

Oferim serveis de programació web a mida per tot tipus d’aplicatius (sistemes de reserves, botigues online,…)

 

Optimitzem la millora de la velocitat de càrrega del teu lloc web WPO (Web performance optimization) i implementem les funcionalitats que el teu negoci requereix.

GESTORS DE CONTINGUT

Instal·lació i personalització de CMS (sistema de gestió de continguts) com wordpress o Drupal que, mitjançant les seves plantilles, extensions, etc. ens permeten fer-vos una pàgina web econòmica i que s’adapti a les vostres necessitats.

 

Creació de plugins ad-hoc per wordpress en funció de les necessitats del projecte.

Gestors de continguts a ADD+

Demana’ns pressupost sense compromís       CONTACTAR