Botigues Online

Botiga autogestionable

Utilitzem CMS (gestors de continguts) com Prestashop, Magento o WooCommerce.

Botiga online a mida

Desenvolupem la teva botiga online adaptada específicament a les necessitats del teu negoci.

Control de pagaments

Múltiples mètodes de pagament online: targeta de crèdit, paypal, transferència, ...

Logística

Gestiona la logística de la teva botiga online i controla els enviaments segons la destinació.

Botigues Online

Dissenyem i desenvolupem solucions a mida de botigues online per captar i fidelitzar clients i, d’aquesta manera, augmentar les teves vendes. Implantem sistemes de reserves online i software de gestió de reserves que permetin impulsar el teu comerç electrònic, alhora que t’ajudem a analitzar el comportament dels teus usuaris.

Som especialistes en la implantació de plataformes de venda online, com Prestashop, WooCommerce o Magento. Es tracta de sistemes de gestors de contingut (CMS) que ens permeten crear una botiga online segons les necessitats de cada empresa i actualitzar el contingut del teu e-commerce de manera econòmica, pràctica i eficient. Totes aquestes plataformes permeten integrar els diferents sistemes de pagament: dissenyem la teva botiga online a mida!

Sistema de reserves

Desenvolupament a mida de sistemes de reserves online i softwares de gestió de reserves.

Control de disponibilitat, calendari de reserves, diferents visualitzacions, estadístiques, quadres de comandament, ...

Explica’ns què necessites i parlem sense compromís

Creus que et podem ajudar amb el teu negoci online? Estarem encantats d’escoltar-te i oferir-te la millor solució tecnològica.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ADD WEB SERVICES, SL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Garraf, 30 08140, Caldes de Montbui o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@add.cat.