Desenvolupament Web

Desenvolupament a mida

Desenvolupem solucions tecnològiques a mida per satisfer les necessitats del teu negoci.

Web autogestionable

Pàgina web totalment a mida, amb gestor de continguts personalitzat i totalment autogestionable.

Gestors de continguts

Desenvolupem webs autoeditables amb els CMS (gestors de continguts) Drupal i WordPress.

Integracions afegides

Integrem i sincronitzem les dades del portal web amb l’ERP de l’empresa: estocs, comandes,…

CRM

Creem CRMs a mida, dissenyats específicament per a cada tipus de negoci, que cobreixi les necessitats estratègiques i permeti una gestió perfecta de clients i proveïdors.

Motors de reserva

Disseny i desenvolupament de motors de reserva a mida de les necessitats del negoci. Incloem les funcionalitats necessàries segons el briefing del client. Adaptació integral a cada projecte.

Desenvolupament Web

Som una agència que vam néixer i créixer amb l’inici de la transformació digital. La nostra experiència en desenvolupament web ens permet oferir un servei de qualitat als nostres clients per obtenir la millor solució tecnològica a mida de cada client.

La nostra metodologia i el compliment amb els estàndards web de qualitat W3C ens converteix en el millor aliat per garantir-te els resultats que la teva empresa busca. T’assessorem per explotar al màxim el teu web.

Si així ho requereix el teu negoci i després d’analitzar les opcions disponibles al mercat, desenvoluparem una aplicació a mida per satisfer les teves necessitats. Oferim serveis de programació web a mida, optimitzem la velocitat de càrrega del teu lloc web i implementem les funcionalitats que el teu negoci requereix.

Explica’ns què necessites i parlem sense compromís

Creus que et podem ajudar amb el teu negoci online? Estarem encantats d’escoltar-te i oferir-te la millor solució tecnològica.