Desenvolupament Web

Desenvolupament a mida

Desenvolupem solucions tecnològiques a mida per satisfer les necessitats del teu negoci.

Web autogestionable

Pàgina web totalment a mida, amb gestor de continguts personalitzat i totalment autogestionable.

Gestors de continguts

Desenvolupem webs autoeditables amb els CMS (gestors de continguts) Drupal i WordPress.

Integracions afegides

Integrem i sincronitzem les dades del portal web amb l’ERP de l’empresa: estocs, comandes,…

CRM

Creem CRMs a mida, dissenyats específicament per a cada tipus de negoci, que cobreixi les necessitats estratègiques i permeti una gestió perfecta de clients i proveïdors.

Motors de reserva

Disseny i desenvolupament de motors de reserva a mida de les necessitats del negoci. Incloem les funcionalitats necessàries segons el briefing del client. Adaptació integral a cada projecte.

Desenvolupament Web

Som una agència que vam néixer i créixer amb l’inici de la transformació digital. La nostra experiència en desenvolupament web ens permet oferir un servei de qualitat als nostres clients per obtenir la millor solució tecnològica a mida de cada client.

La nostra metodologia i el compliment amb els estàndards web de qualitat W3C ens converteix en el millor aliat per garantir-te els resultats que la teva empresa busca. T’assessorem per explotar al màxim el teu web.

Si així ho requereix el teu negoci i després d’analitzar les opcions disponibles al mercat, desenvoluparem una aplicació a mida per satisfer les teves necessitats. Oferim serveis de programació web a mida, optimitzem la velocitat de càrrega del teu lloc web i implementem les funcionalitats que el teu negoci requereix.

Explica’ns què necessites i parlem sense compromís

Creus que et podem ajudar amb el teu negoci online? Estarem encantats d’escoltar-te i oferir-te la millor solució tecnològica.    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable ADD WEB SERVICES, SL. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades amb l’objecte d’atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/Garraf, 30 08140, Caldes de Montbui o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@add.cat.