Disseny Web

Disseny web a mida

Pàgines web úniques, atractives, amb dissenys originals i totalment optimitzades.

Disseny web responsive

Pàgines web responsives, adaptades a tot tipus de dispositius. Google friendly!

Mobile first

Prioritzem el disseny web als dispositius mòbils, adaptant-lo a la resta de dispositius.

Experiència d’usuari

El disseny web de les nostres pàgines prioritza l’experiència i la navegació de l’usuari.

Disseny Web

Una pàgina web adaptada a les necessitats de l’usuari: aquest és el nostre objectiu. Estem presents en tot el procés de disseny web, des de la realització d’un estudi previ de les necessitats de la pàgina, el disseny de l’estructura inicial i dels continguts i la conformació de l’arquitectura del web, fins al disseny o restylling final de la pàgina web.

Els usuaris utilitzen, majoritàriament, el mòbil i, per això, ens basem en el concepte Mobile First, ja que prioritzem el disseny per als dispositius mòbils. Som on són els clients. A més, ens centrem en l’experiència d’usuari (UX, User Experience) i el disseny de la interfície de l’usuari (UI, User Interface), ja que representen la personalitat del producte, la marca i la confiança que pot generar a l’usuari.

Explica’ns què necessites i parlem sense compromís

Creus que et podem ajudar amb el teu negoci online? Estarem encantats d’escoltar-te i oferir-te la millor solució tecnològica.    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable ADD WEB SERVICES, SL. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades amb l’objecte d’atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/Garraf, 30 08140, Caldes de Montbui o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@add.cat.