Google Ads

SEM

Posicionem la teva marca amb campanyes de cerca per paraules a Google Ads. Paga només per contactes interessats en la teva marca (PPC).

Campanyes de remarketing

Mostrem anuncis gràfics de la teva marca a usuaris que han visitat la teva web anteriorment.

Xarxa display

La teva marca apareix en format gràfic dins la xarxa de webs de Google. Et permet arribar al teu target en un format atractiu i dinàmic.

Google shopping

A partir d’una cerca per paraula clau, els teus productes apareixen en format d’imatge i preu i dirigeixen els usuaris directament al teu web.

 • Apareix a les cerques dels que busquen el teu producte i destaca respecte a la competència.
 • Aprofita bé la teva inversió en marketing.
 • Aconsegueix millors resultats, contactes i vendes.

Campanyes Google Ads

ADD+ és una agència de marketing digital amb professionals especialistes en Google Ads. Creem campanyes a Google per tal de fer que la teva pàgina aparegui en les primeres posicions de cerca. Optimitzem diàriament les campanyes per tal de maximitzar el ROI.

 • Analitzem el teu negoci i el teu web per trobar la millor manera de presentar el teu producte o servei. Trobem les paraules claus que ens ajudaran a obtenir una bona qualificació a les campanyes.
 • Configurem la campanya, grups d’anuncis i els anuncis tenint en compte les necessitats i particularitats de cada client.
 • Fem un seguiment constant de la campanya per optimitzar els resultats.
 • Fem informes periòdics de seguiment i resultats.

Explica’ns què necessites i parlem sense compromís

Creus que et podem ajudar amb el teu negoci online? Estarem encantats d’escoltar-te i oferir-te la millor solució tecnològica.  La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable ADD WEB SERVICES, SL. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades amb l’objecte d’atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

  En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/Garraf, 30 08140, Caldes de Montbui o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@add.cat.