Please enable JS

Màrqueting Online

Google Adwords (SEM)

La teva publicitat a google! Optimitzem les cerques segons la keyword més adient per cada cas.

E-mail marketing

Ofereix valor i qualitat als teus continguts. T'ajudem a convertir els leads en possibles clients.

Facebook Ads

La publicitat a una xarxa social que ens facilita la segmentació, viralització, interacció i medició amb el nostre públic.

Remarketing

Arribem als clients que han visitat la teva pàgina web, però que no han convertit.

Xarxes Socials

Dissenyem l'estratègia d'acord amb el públic objectiu, enfocant els resultats al teu negoci.

Generació de continguts

El contingut és el rei. T'ajudem a generar el millor contingut per captar més public pel teu negoci.

Màrqueting Online

Detectem les oportunitats que ofereix la teva empresa i tracem el camí més adequat per aconseguir els objectius que volem: d’una banda, millorar la visibilitat de la pàgina web, promovent-la a la xarxa, i d’altra banda, captar i fidelitzar usuaris i clients.

Definim el missatge que millor expliqui la teva empresa, generant contingut de qualitat, i traslladant-lo a les xarxes socials. Cal comptar amb una estratègia a les xarxes per acostar-nos als clients, escollint els canals més adequats i l’estratègia concreta per fer créixer i consolidar la teva comunitat.

També implementem campanyes d’e-mail marketing per treure profit a les bases de dades dels clients, no tan sols per mantenir-los informats de novetats o promocions del nostre negoci o per enviar-los newsletters, sinó per obtenir els ratis de conversió més alts.

Contacta amb nosaltres sense compromís

Creus que et podem ajudar amb el teu negoci online? Estarem encantats d’escoltar-te i oferir-te la millor solució tecnològica.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ADD WEB SERVICES, SL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Garraf, 30 08140, Caldes de Montbui o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@add.cat.