Marketing Online

Xarxes Socials

Creem una presència professional i adequada a el to de la teva marca en el gran aparador que són les xarxes socials. Comencem analitzant la teva marca i els perfils a les xarxes i dissenyem una estratègia que permeti aconseguir els objectius a curt, mig i llarg termini.

Google Ads

Creem campanyes de recerca i de remàrqueting segons els teus objectius i pressupost. Revisem constantment l’evolució de la campanya i optimitzem la inversió per aconseguir el màxim de conversions a el mínim cost.

Landing pages

Dissenyem pàgines dins del teu web específiques per aconseguir que el teu client faci una acció determinada.

Inbound marketing

Generem contingut interessant per fer que el teu target s’interessi per la teva marca.

Marketing automation

Dissenyem fluxos d’accions de manera automatitzada (e-mailing, newsletters …) per millorar l’eficiència i tenir un millor control sobre els teus possibles nous clients.

Branding

Desenvolupem la identitat corporativa de la teva marca perquè sigui reconeixible i treballi positivament per al creixement del teu negoci.

Marketing Online

A ADD + busquem marques que vulguin fer créixer el seu negoci utilitzant les eines digitals que estan al nostre abast. Unes eines molt més econòmiques, competitives i capaços d’ampliar l’abast del teu negoci.

Junts podrem detectar oportunitats i traçar l’estratègia que ens faci arribar als objectius. Millorarem la visibilitat de la teva pàgina web i captarem nous usuaris i clients.

Som un equip multidisciplinari format per especialistes en màrqueting, enginyers informàtics i desenvolupadors web que treballem amb metodologia Agile per optimitzar i assegurar el millor desenvolupament de cada projecte.

Parlem!

Explica’ns què necessites i parlem sense compromís

Creus que et podem ajudar amb el teu negoci online? Estarem encantats d’escoltar-te i oferir-te la millor solució tecnològica.