Posicionament Web

Auditoria SEO

Analitzem la teva web i et donem les claus per millorar el teu posicionament.

Contingut SEO

El contingut és el Rei! És imprescindible un contingut original en la teva estratègia SEO.

Link building

Aconseguim més i millors enllaços que dirigeixin tràfic a la nostra pàgina web.

SEO local

Millorem els resultats de cerca per als usuaris en funció de la seva ubicació geogràfica.

Posicionament web – SEO

Si ningú et troba a la xarxa, no existeixes. Pots donar visibilitat al teu negoci de diferents maneres, però és essencial que un negoci online estigui ben posicionat. Analitzem el teu negoci online per dissenyar la millor estratègia de captació i fidelització d’usuaris, incloent-hi estratègies de posicionament SEO, SEM i SMO. Només així aconseguim incrementar el trànsit de qualitat a la pàgina web i mantenir una bona reputació online.

Posicionament orgànic

Millora la visibilitat de la teva pàgina web optimitzant-la als motors de cerca.

Explica’ns què necessites i parlem sense compromís

Creus que et podem ajudar amb el teu negoci online? Estarem encantats d’escoltar-te i oferir-te la millor solució tecnològica.    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable ADD WEB SERVICES, SL. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades amb l’objecte d’atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/Garraf, 30 08140, Caldes de Montbui o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@add.cat.