Cal Fruitos botiga online

Ecommerce Cal fruitós

Projecte: Botiga online Cal Fruitós

Cal Fruitós és una botiga online d’alimentació que, empesa pels requeriments dels nous clients que volen fer la compra setmanal de manera fàcil, ràpida i des de casa, va decidir redissenyar la seva pàgina web i incloure-hi una botiga online.

Integració amb ERP

Sincronització de productes, tarifes, estocs i comandes entre l'e-commerce i l'ERP de l'empresa. Desenvolupament a mida de mòduls de picking, estocs, facturació, ... per oferir al client un control total del seu negoci online.

E-commerce

Desenvolupament ecommerce a mida amb pagament en diferit, múltiples adreces d'enviament, selecció de franges horàries segons transportista, perfil de client amb llistes de compra, historial de comandes, ...

disseny responsive Cal Fruitós
disseny Cal Fruitos per tablet

ADD + és un equip compromès amb el nostre projecte. Sempre donen solucions adaptades a les nostres necessitats, una resposta ràpida i contribueixen a les millores constants del web per poder portar-la a un altre nivell.

Diana Vera, Responsable de màrqueting i comunicació
imatge gràfica Cal Fruitós

Alimentació sana i econòmica

A Cal Fruitós podràs comprar tot el que necessites per seguir una alimentació variada, sana i al millor preu. Ofereixen una fruiteria online amb els millors productes frescos i de temporada. Aposten per productes de proximitat, més respectuosos amb l'entorn.

Entra a la fruiteria online i descobriràs tota la gama d’aliments que també trobaràs a les botigues físiques de Cal Fruitós.

Projectes Destacats