Web Ajuntament de Cerdanyola

Web Ajuntament de Cerdanyola

Projecte: Portal Municipal de Cerdanyola

logo Ajuntament de Cerdanyola

Client:
Ajuntament de Cerdanyola

Projecte:

  • Disseny web
  • Desenvolupament web
  • CMS Drupal
  • Gestió multiusuari
  • Gestió de calendari i esdeveniments
  • Sistema de noticies
  • Enviament de butlletins
  • Multidioma google

www.cerdanyola.cat

Disseny web i desenvolupament, amb el gestor de continguts Drupal, del portal Municipal de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Streaming en directe dels Plens Municipals.

La fase d'anàlisi inicial del projecte tenia l'objectiu de reestructurar els continguts i reduir o agrupar els diferents continguts repartits per microsites municipals gestionats pels departaments i responsables dels serveis.

Imatge corporativa

Seleccionem el gestor de continguts Drupal per la seva funcionalitat multi-site. Aquesta, ens permet crear microsites amb el theme original i compartint el mateix codi. D'aquesta manera es pot mantenir la mateixa imatge corporativa per tots els projectes que requereixin un site específic propi.

Usuaris i Rols

Un altre factor que ens fa decidir per aquest CMS (Content Management System) és la seva avançada gestió d'usuaris i permisos. Ens permet personalitzar amb molt detall quins usuaris o rols d'usuari tenen accés d'administració dels diferents continguts.

disseny responsive Ajuntament de Cerdanyola
disseny Ajuntament de Cerdanyola per tablet

CMS Drupal

Customització del CMS Drupal per adaptar a les necessitats del portal municipal. El CMS Drupal és un sistema de gestió de continguts potent i flexible, utilitzat per milions de sites arreu del món.

imatge gràfica web Ajuntament de Cerdanyola

Serveis a la ciutadania

El portal municipal ofereix als ciutadans de Cerdanyola tota la informació relacionada amb la seva ciutat amb un disseny modern i de fàcil navegació de manera que els usuaris de la web trobin ràpidament el que estan cercant.

Des de la web es pot accedir a tota l'actualitat de la ciutat, a l'agenda d'activitats, als serveis de la Seu Electrònica, al portal de Transparència municipal, llistats d'equipaments, entitats, telèfons d'interès, etc