Compraprop!

Projecte: Market Place per als municipis de l’Eix Riera de Caldes

Client:

Associació de Municipis de la Riera de Caldes

Projecte:

compraprop.rieradecaldes.com

Instagram
YouTube

Disseny i desenvolupament a mida d’un portal market place que engloba els diferents municipis de l’Eix Riera de Caldes. El projecte inclou la creació d’una plataforma que permet que un equip gestor de cada municipi faci seguiment i validació dels comerços que es donen d’alta a la plataforma. Els comerços, per la seva banda, tenen la possibilitat de crear de zero una botiga online amb informació corporativa, productes, estocs, plataformes de pagament i gestió de transport.

La plataforma compta amb dos backoffice de gestió, un per als ajuntaments i un altre per cadascun dels comerços que formen part de la plataforma.

Plataforma en constant evolució

El projecte Compraprop! creix i evoluciona constament. Al tractar-se d’un software fet a mida, el projecte pot anar-se ampliant i ajustant a mida que el client ho necessita. No hi ha limitacions i la carta de possibilitats és tan àmplia com calgui.

Diferents gestors de contingut segons el tipus d’usuari

Cada tipus d’usuari disposa d’un panell de control que li permet accedir als menús de control que necessita. Així doncs, els ajuntaments poden veure dades concretes de comerços, activar-los o desactivar-los i contactar-hi. Els comerços tenen un gestor de continguts de botiga online per gestionar productes, categories, comandes, mètodes de pagament, transportistes etc… L’usuari final té accés al seu perfil d’usuari, amb historial de comandes, dades personals i adreces.

Anterior
Advoost
Següent
Hort del Puig

Projectes destacats