Hort del Puig

Projecte: Ecommerce per a un projecte agroecològic

Client:

Hort del Puig

Projecte:

www.hortdelpuig.cat

WhatsApp
Instagram

Disseny i desenvolupament d’un web amb ecommerce i creació d’un backoffice de gestió per al projecte agroecològic Hort del Puig, a la comarca del Bages.

Programació d’un procés complex

Tot i tractar-se d’un negoci familiar petit, la complexitat del procés d’entrega setmanal de les cistelles ecològiques requeria un panell de gestió a mida amb funcionalitats que s’adaptessin a les necessitats concretes de la seva manera de treballar.

Un software de gestió de cistelles ecològiques

Setmanalment, l’Hort del Puig crea de zero les seves diferents cistelles, depenent de què s’hagi de collir a l’hort. Els seus usuaris fan el pagament a través del web, a la vegada que poden modificar els productes estàndard que apareixen a la cistella preconfigurada, afegint-ne de diferents i/o traient el que no els interessi.

El panell de gestió permet fer un seguiment de cada comanda, llistar la quantitat de productes que cal collir, filtrar-ho segons el punt d’entrega, crear albarans etc.

Responsive web hort del puig
Creació automàtica de comandes hort del puig

Creació automàtica de comandes

El sistema permet automatitzar la creació de comandes dels clients recurrents, de manera que els usuaris que demanen rebre setmanalment la seva cistella no han de fer cap tipus de gestió i la comanda es genera de forma automàtica.

D’altra banda, en cas que l’usuari vulgui modificar o cancel·lar la comanda, pot accedir al seu perfil i modificar tot allò que necessiti.

ecommerce categories hort del puig
Anterior
Compraprop
Següent
Cactus Deco

Projectes destacats