Web Termes Victòria

Hotel Balneari Termes Victòria

Projecte: Web corporativa i sistema de reserves

logo Termes Victòria

Client:
Hotel Balneari Termes Victòria

Projecte:

  • Disseny web
  • Desenvolupament web
  • Botiga online
  • Sistema de reserves
  • Reserves amb connexió a siteminder
  • Reserves online

www.termesvictoria.com

Disseny web i desenvolupament a mida del portal de l'Hotel Balneari Termes Victòria. Integració del sistema de reserves amb siteminder. El projecte inclou un gestor de continguts a mida i una botiga online.

El orígens de l’Hotel Termes Victòria es remunten al segle XVII, malgrat que no es sap exactament quan va ser construït.Inicialment ocupava diverses edificacions medievals, i inclús part de les antigues muralles. Al llarg dels anys ha sofert diferents modificacions arquitectòniques conservant elements originals com la volta de la galeria de banys del segle XVIII. Tot i la modernitat de les seves instal.lacions, es manté la direcció familiar de l’hotel, que des de mitjans del segle XIX regenta la família Anglí-Palaudarias.

Hotel familiar amb més de 300 anys d'història

L’Hotel Termes Victòria ha mantingut una clientela fidel i selecta. Des del rei Alfonso XII fins a pintors i escriptors que buscaven la pau i tranquillitat per a una millor inspiració.

disseny responsive Termes Victòria
disseny Termes Victòria

Amb la gent d’ADD+, vam aconseguir tots els objectius marcats, han treballat en els temps que es van acordar i amb flexibilitat davant dels problemes que ens hem anat trobant durant el desenvolupament del projecte.

"Joan Anglí, Director General Grup Victòria"
Sistema reserves Termes Victòria

Sistema de reserves integrat amb Siteminder

El sistema de reserves de Termes Victòria s'integra amb el Channel Manager Siteminder utilitzant l'eina Booking Button de Siteminder. D'aquesta manera les reserves es sincronitzen amb l'ERP de l'hotel i el control de tarifes i disponibilitat és immediat.

D'altra banda, els xecs regal que no tenen data concreta, es poden comprar des de la plataforma a través d'un sistema de botiga online convencional.